Se video fra stafetten 2019.
https://sn.dk/Halsnaes/Billeder-og-video-Gaatur-haand-i-haand-for-hospice/artikel/877324?fbclid=IwAR0tOOnWReeZDnWAgv-FySAk4vziRV6la2FSqV9ycOdgg74kIS4qrAgY8hU
Mig til Dig Stafet 2019

Klik på nedenstående link for at se hele programmet for årets stafet:

Mig-til-Dig Stafet 2019, A5 brochure K4

450 gik tur for hospice

STØTTE-EVENT Solen var en kærkommen gæst ved årets Mig til Dig-stafet. Det var tredje støtte-stafet til fordel for det frivillige arbejde på Arresødal Hospice, men første stafet med så skønt efterårsvejr.

Ca. 400 voksne havde betalt for at gå med på en af de to ruter, og hertil kommer ca. 50 børn. Omtrent samme deltagertal som de to foregående år, oplyser Mo Olofsson, formand for Støtteforeningen for Arresødal Hospice.

“Deltagerne var købelyste: Vi fik solgt næsten alle grillpølser, og al kagen, som frivillige havde bagt, var væk. Og tombolaens 400 gaver, som er doneret af virksomheder og butikker i hele Nordsjælland, blev ribbet,” fortæller Mo Olofsson.

Største enkeltbidrag stod Købmanden på Ellevej for. En racercykel var gevinsten i et lotteri, hvor 100 lodder á 100 kroner indbragte 10.000 kroner til det frivillige hospicearbejde.

I alt har årets Mig til Dig-stafet indbragt et sted mellem 90.000-100.000 kroner til det gode formål.

“En kanonsucces,” fastslår Mo Olofsson, som allerede nu kan afsløre, at næste års Mig til Dig-stafet afholdes søndag 4. oktober.

Halsnæs Avis

Gåtur hånd i hånd for hospice

Halsnæs – 06. oktober 2019 kl. 17:41

Af Niels Jørgen Larsen

Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje udgave af ”Mig til Dig Stafet” til fordel for Arresødal Hospice samlede lige så mange deltagere som de foregående år.

Formand for Støtteforeningen bag hospice Mo Olofsson skønnede søndag eftermiddag, at der havde været omkring 400 voksne og ca. 50 børn på gåturen.

– Folk har haft en rigtig god dag og de gik glade herfra, fortæller Mo Olofsson.

Han kunne konstatere at alle 400 gaver i Tombolaen, doneret af virksomheder over hele Nordsjælland, var revet væk, mens der kun var få pølser og kager tilbage, således at udbuddet havde svaret til de fremmødtes behov.

Takket være de mange sponsorer håber man, at der igen i år kan blive et overskud på arrangementet tæt på de 100.000 kr. Pengene går til aktiviteter i forbindelse med det frivillige arbejde som udføres på Arresødal Hospice.

Kære Alle!

En stor tak til de ca. 500 som deltog i årets “Mig til Dig Stafet 2019”

Stafetten gav os i år et overskud på kr.128.000.

Vi er overvældet over den store tilslutning og takker af hele vores hjerte for jeres medvirken og bidrag. Både at I bidrog til at gøre dagen til en succes men også at I bidrog til at vi kan yde en ekstra støtte til de patienter samt deres pårørende som bliver indlagt på Arresødal Hospice.

Vi ved også at dem som gør et uvurderligt arbejde som frivillig på Arresødal Hospice er taknemmelige. Dem har vi mulighed for at tilbyde særlige kurser og tilbud som er relateret til deres job på Hospice.

Tak for i år – pas godt på hinanden – vi ses til “Mig til Dig Stafet 2020” den første søndag i oktober.

Støtteforeningen for Arresødal Hospice