Sådan kan du støtte

Du kan bidrage på flere måder, se selv nedenfor.

Som kunstner/underholder

Du kan deltage som udøvende i musik og sang, f.eks. koret eller give en koncert på flyglet. Hvis du har lyst til at medvirke i koret eller som musiker, bedes du kontakte Dorete Andersen, tlf. 5334 4956, mail haa@webspped.dk

Som frivillig

Ønsker du at være frivillig bedes du kontakte:
Frivilligkoordinator Lone Clemen
tlf. 2053 4945
Lcl@arresoedal-hospice.dk

Som medlem

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive medlem og derigennem støtte foreningens arbejde. Indmeld dig her

Som økonomisk bidragyder

Du kan give et pengebeløb til foreningen arbejde. Indsæt et beløb på foreningens konto 3572 10084431 eller på mobilepay 87652 (Husk at opgive navn og adresse).

Hvis du ønsker skattefradrag skal du benytte konto 2540-4394235089.

Fra 2018 benyttes ny gavekonto, hvis der skal gives fradrag på selvangivelsen
Der er mulighed for skattefradrag for bidrag op til 15.900 kr.(beløb i 2018), Ægtefæller har ret til hver sit fradrag årligt. Det er dog en forudsætning for fradrag, at bidragyderen oplyser sit navn og cpr.nr. i forbindelse med indbetalingen, hvorefter beløbet vil blive indberettet til SKAT.