Bestyrelsesliste for Støtteforeningen  Arresødal  Hospice

3210 Vejby
Mobil 40461018
mocom-danmark@mail.dk

Jeg er oprindelig uddannet Erhvervsjurist/Civiløkonom men har i mange år fungeret som selvstændig Management Consultant.

Inspireret af min kæreste, frivillig og bestyrelsesmedlem Inge Jønson, blev jeg i 2017 opfordret til at deltage i bestyrelsen i Støtteforeningen. Et fantastisk arbejde med fantastiske mennesker som heroisk giver så meget af sig selv i deres frivillige arbejde. Jeg elsker at være her – og de udfordringer dette arbejde giver.

Bestyrelsesmedlem, næstformand: 2022
Søren Jensen
Munkerup Have 2
3120 Dronningmølle
Mobil:  4084 8633 –

Mail: s_ren_j49dk@yahoo.dk

Jeg lod mig i året 2022 som 76-årig vælge ind i Støtteforeningens bestyrelsen. Jeg er stadig på arbejdsmarkedet som maskiningeniør i kraftværks-branchen.

Efter at have oplevet Arresødal Hospice indefra baseret på et mere end 2 mdrs. ophold som pårørende for ganske få år siden, har jeg efterfølgende følt, at jeg skyldte noget som tak for den fantastiske omsorg, som vi/jeg følte og oplevede der. Derfor håber jeg nu som bestyrelsesmedlem at kunne bidrage positivt i Støtteforeningens arbejde, selvom jeg i skrivende stund ikke helt ved, hvad der måtte forventes af mig.

Bestyrelsesmedlem: 2021

Tarja Knudsen

Muldstenshøjen 13

3370 Melby

tarjaporkka@gmail.com

Efter 17 år som projektleder i Europæisk Miljøagentur i København havde jeg i en alder af 57 år brug for at opleve noget andet. Derfor pensionerede jeg mig. Siden har jeg rejst en del og lavet frivillig arbejde i flere lande. Sideløbende har jeg taget mange kurser i socialt entreprenørskab og filantropi. Min tidligere uddannelse var inden for samfundsvidenskab og humaniora.

For tiden er jeg aktiv i Alzheimerforeningen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors, Ældresagen og kandiderer til byrådet i Halsnæs. Da jeg hørte at bestyrelsen til støtteforeningen for Arresødal hospice manglede ressourcer, meldte jeg mig som frivillig. Jeg vil gerne bidrage til det vigtige arbejde støtteforeningen laver.

Bestyrelsesmedlem, sekretær/redaktør: 2022

Inge-Lise Oster

Liselejevej 39

mobil: 2087 5444

Mail: i_l_oster@hotmail.com

Jeg har i mange år været tilknyttet Arresødal Hospice som frivillig, og følte det som en naturlig ting for nogle år siden at gå ind i Støtteforeningens arbejde som suppleant i bestyrelsen og efterfølgende som redaktør for foreningens nyhedsbrev.  Da jeg, som det vil være medlemmerne gennem nyhedsbrevene bekendt, har mange og store ønsker for Støtteforeningens fremtid og gerne vil lægge et større arbejde i forbindelse hermed, valgte jeg at stille op til valg som medlem af bestyrelsen. Jeg glæder mig til fremover at kunne bidrage med min arbejdskraft og min fortsatte forbindelse med alle medlemmerne via nyhedsbrevene.

Bestyrelsesmedlem: 2017
Inge Jønson
Kælderbjerg Park 45
3210 Vejby
Mobil:  40405350
Inge.jonson07@gmail.com

Da jeg blev pensioneret i 2015 var jeg ikke i tvivl om at jeg ville bruge min ledige tid på frivilligt arbejde. Det at glæde andre glæder også mig. Jeg har mange års erfaring som frisør, make-up artist og salgskonsulent og disse erfaringer har jeg meget glæde af i mit frivillige arbejde med forskellige mennesker. Jeg brænder for dette og deltager derfor både som frivillig og i bestyrelsesarbejdet for støtteforeningen.

Bestyrelsessuppleant: 2021
Kirsten Olsen

Nørregade 5a

mail: troldebakken2@outlook.dk

Kirsten Olsen er 82år og har siden efteråret 2011 været frivillig på hospice, de sidste 3 år dog alene som medhjælper til musikarrangementer. Kirsten Olsen har boet i Frederiksværk (først i Ølsted) og siden i byen siden 2005. Kirsten har altid haft lyst til at hjælpe, hvor der er behov, og efter hendes mands død læste hun om hospice og mente, at hun kunne bruges der. Kirsten har siddet på kontor i 40 år, så service har været valgsprog hele livet, og hvis hun kan bidrage til hjælp i støtteforeningen, gør hun det gerne.

Bestyrelsessuppleant: 2021
Jonna Frederiksen
Kæruldvej 30
Mobil :  2512 8680

jonnafrederiksen54@hotmail.com

Jeg er efterlønner, bliver folkepensionist til juli 2021. Jeg er gift, født og opvokset i frederiksværk. Jeg er uddannet kontorassistent som jeg var i 17 år, derefter blev jeg kommunal dagplejer i næsten 25 år. Vi har 2 børn og 5 børnebørn som alle bor i nærområdet.

Jeg har været frivillig på Arresødal hospice siden 2017. Jeg er simpelthen så glad for at komme der og nyder at kunne gøre en forskel og have mange dejlige oplevelser.

Kasserer udenfor bestyrelsen: 2021

Karin Sørensen