Mig til Dig Stafet 2020 er AFLYST

Den planlagte “Mig til Dig Stafet” som afholdes hver år den første søndag i oktober er på et bestyrelsesmøde den 18.juni 2020 i Støtteforeningen for Arresødal Hospice blevet AFLYST. Datoen var sat til søndag den 4. oktober 2020 kl. 11.00 – 14.00.

Årsagen til beslutningen om i år at aflyse stafetten skal findes i den nuværende situation omkring coronaviruspandemien (Covid-19). Bestyrelsen kan og vil ikke tage ansvar for en forsamling på måske over 500 deltagere. Foreningen har ikke kapacitet til at imødekomme de forholdsregler som på nuværende tidspunkt vil blive foreskrevet for at afholde et så stort arrangement.

I stedet vil vi i bestyrelsen arbejde på at planlægge arrangementet i 2021, som er planlagt til søndag den 03. oktober 2021.

På Gensyn

Find “Mig til Dig Stafet” på Facebook